Rouwverwerking Amsterdam

Rouwverwerking en rouwbegeleiding

Niet alleen het verlies van een dierbare, ook het verliezen van je baan, huwelijk, vriendschap of gezondheid zijn ervaringen die je leven enorm veranderen.

Al vroeg is ons geleerd om flink te zijn. Het verdriet weg te drukken, afleiding te zoeken en er niet aan toe te geven. Wanneer je dit echter te lang doet, wordt het steeds moeilijker om het verdriet emotioneel een plek te geven. Het gevolg is, dat je plotseling uit het niets kan worden overvallen door een diepgaand gevoel van verlies.


Rouwverwerking

Heb je het gevoel dat je vastloopt en er zelf niet meer uit komt? Dan kan rouwbegeleiding je helpen in dit moeilijke proces.

In je eigen tempo en op je eigen manier, zodat er weer ruimte ontstaat voor rust, ontspanning en helderheid.

Spreekt dit je aan? Neem dan contact met ons op.Contact met ons

Wil je meer weten of een afspraak maken?
Neem gerust even contact met ons op.


sheila-therapie-amsterdam

Sheila – Amsterdam Nieuw-West
Mijn naam is Sheila.

Als therapeut wil ik mensen ondersteunen die moeite hebben zichzelf te kunnen zijn. Die de druk van hun omgeving als een last ervaren om een eigen authentiek leven te kunnen leiden.

Je kunt bij mij terecht voor individuele (gestalt)therapie en relatietherapie.

Contact met Sheila

nicky-therapie-amsterdam

Nicky – Amsterdam West
Mijn naam is Nicky.

Je kunt bij me terecht voor de volgende klachten:

“Ik zit niet lekker in mijn vel”, gevoelens van angst, boosheid, verdriet, schuld en schaamte. Depressie, slapeloosheid, gebrek aan zelfvertrouwen, identiteitsproblemen, moe(deloos)heid of een (te) groot verantwoordelijkheidsgevoel, relatieproblemen. Gezinsproblematiek, gezondheidsproblemen en/ of identiteit – en zingevingvragen.

Je kunt bij mij terecht voor individuele therapie, emdr, hypnotherapie en relatietherapie.

Contact met Nicky