Life coach Amsterdam

Life coach Amsterdam - Coach Miriam

Life coaching Amsterdam

Bij coaching gaat het over werk en/of studie. Eerst brengen we in kaart waar de problemen liggen en wat je wil veranderen.

Door het benoemen van het probleem is het meest belangrijke werk al gedaan. Als vanzelf komen nieuwe uitdagende doelen voor de toekomst in beeld. Als coach ben ik je gesprekspartner en help ik je op je weg om je doelen stap-voor-stap te bereiken.

Uitgangspunt is een gezonde balans tussen werk en privé. Je ontdekt en leert nieuwe vaardigheden te gebruiken en krijgt steeds beter in beeld hoe je je doelen efficiënt en op een voor jou plezierige manier kunt verwezenlijken.


Life coaching

Life coaching helpt

Door te experimenteren met ontspannen en doelgerichte concentratie, nieuwe doelgerichte werkstijlen, onderzoeken van blokkerende overtuigingen, werken met ‘mindmapping’, onderscheiden van hoofd- en bijzaken kom je op een dieper niveau in contact met jezelf.

Leer je prioriteiten te stellen en grenzen te verleggen. Coaching stimuleert als het even tegenzit, werkt met je samen en helpt je net even verder.

Ervaring leert dat reflectie hierbij wellicht het meest krachtige middel is. Via reflectie leer je op tijd bij te sturen en je potentieel volledig te benutten.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.

Miriam

Neem contact op