Persoonlijk

Therapeut Miriam Maarleveld

Miriam Maarleveld

Mijn naam is Miriam Maarleveld. Sinds 2007 ben ik in eigen praktijk werkzaam voor psychotherapie, relatietherapie en coaching.

Na mijn letterenstudie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, heb ik gewerkt in het onderwijs en de uitgeverswereld. In mijn werk en privé ging mijn aandacht altijd al uit naar de innerlijke beweegredenen van de mens.

Toen de kans zich voordeed om er mijn beroep van te maken heb ik mij aangemeld op de 4-jarige studie Integratieve Psychotherapie aan de Nederlandse Academie te Amsterdam. Het bleek een schot in de roos.

Als therapeut heb ik al veel mensen geholpen met problemen op allerlei gebied. Ik heb een praktijk aan huis in Amstelveen en heb daarnaast een praktijk in Amsterdam Centrum.

Wil je meer weten of een afspraak maken? Neem gerust even contact met mij op.

Miriam Maarleveld

Neem contact op
Meer over:

Therapie Amsterdam-Amstelveen - Home

Therapie Amsterdam-Amstelveen

Ik ben Miriam, therapeut.

In mijn praktijk Therapie Amsterdam-Amstelveen ontvang ik mensen met allerlei klachten voor individuele therapie en relatietherapie.

Therapie Amsterdam-Amstelveen >>

Relatietherapie

Relatietherapie

Relatie is een werkwoord. Bij mij kun je er direct samen aan werken.

Relatietherapie >>